Hi

Soc la Núria, correctora professional en català

Has sentit a parlar dels tipus de personalitat? El meu és el perfeccionista (pregunta-li a la meva família…). I, tot i que ser perfeccionista té certs desavantatges en l’àmbit personal, com a correctora és la millor qualitat.

Tinc un ull clínic per detectar errors i un amor per la llengua, la lectura i l’escriptura que em permeten millorar els textos dels altres.

Tot va començar amb la meva passió per les llengües, que em va portar a estudiar la Llicenciatura en Traducció i Interpretació al català. Quinze anys després, em continuo dedicant a analitzar, transformar i millorar textos.

Tot i que treballo amb diverses llengües estrangeres, com a ebrenca la meva predilecció és el català.

Ara bé, no t’enganyaré. Traduir i corregir no és l’únic que m’agrada. Quan puc, m’escapo a la muntanya, em desestresso amb una mica d’exercici i m’acabo de relaxar amb una copa d’un bon Priorat.

I tu? M’agradarà conèixer-te!

El meu equip

Però jo sola no podria fer-ho tot! Per sort, compto amb un equip de primera. Els correctors professionals que revisaran amb cura els teus textos tenen una dilatada experiència i estudis acreditats en Filologia Catalana o Traducció i Interpretació. Estaràs en molt bones mans!

La meva filosofia

01

Si ho fas, fes-ho bé

Quantes hores i esforç has dedicat al teu llibre o a la teva tesi? No les tiris per terra amb errors que es poden evitar o un estil poc acurat.

02

El tracte personalitzat ho és tot

Quan contracto un servei, m’agrada saber qui hi ha darrere. Em dona confiança. Per això vull que sàpigues que rebràs un tracte personalitzat en tot moment.

03

La intel·ligència no garanteix l’èxit

Pots tenir tots els coneixements del món sobre un tema, però si no saps transmetre’ls, només tens mitja batalla guanyada.

Els teus textos són la teva reputació

No te la juguis amb textos plens d’errors i difícils d’entendre.

Mostra una imatge professional

Facilita la comprensió del text

Connecta amb el lector

Parlem-ne

Envia'ns el text

Explica'ns on l'has de presentar o publicar

Digues-nos per a quina data el necessites

Escriu-nos

Polítiques