Correcció de treballs acadèmics

Necessites corregir el teu TFG o TFM? Has d’entregar la tesi doctoral i vols que la redacció sigui impecable? O potser has de publicar un article en una revista especialitzada?

Sigui com sigui, ets al lloc ideal. Fem correccions ortotipogràfiques i d’estil de textos acadèmics.

correcció de treballs acadèmics

Necessito una correcció del TFG, el TFM o la tesi perquè…

  • He d’entregar el meu TFM amb una redacció acadèmica.
  • He de publicar un article en una revista especialitzada i ha de passar uns estàndards determinats.
  • He de presentar la meva tesi doctoral i m’aniria bé una revisió externa que acabés de polir el text.
correctora de de treballs acadèmics

Ortotipogràfica i d’estil

Una correcció ortotipogràfica i d’estil és la solució ideal per als textos acadèmics. Millora l’expressió del text original i elimina errors ortogràfics, gramaticals i de puntuació.

Mostra una imatge professional

Facilita la comprensió del text

Millora la qualitat del treball

Quan dediques tantes hores i esforç a escriure un treball acadèmic, és inevitable estar-hi tan enganxat que penses que tot s’entén a la perfecció i se t’escapen errors evidents.

Com a correctors professionals de textos, ens assegurarem que el text final s’entengui, flueixi i no tingui cap error lingüístic.

Tipus de textos acadèmics que corregim:

 

  • Correcció de treballs de fi de grau

  • Correcció de treballs de fi de màster

  • Correcció de tesis doctorals

  • Correcció d’articles per a revistes especialitzades

Vols veure com és la correcció d'un TFG en directe?
correcció de treballs acedèmics, treballs de fi de master, tesis doctorals, TFG

“Gràcies, Núria, per la correcció del meu treball de final de màster. Vaig rebre el document final en el termini acordat i un informe amb tots els canvis fets. 100 % recomanable.”

Francesc Marcano – Traumatòleg, Hospital Parc Taulí

Escriu-nos

Polítiques

Preguntes freqüents sobre la correcció de treballs acadèmics

Quin és el preu d’una correcció d’un treball de fi de màster (TFM)?

El preu de la correcció es calcula per paraula. Per tant, depèn de l’extensió del treball. A més, en funció del tipus de correcció que necessitis (ortotipogràfica, d’estil o totes dues), també pot variar. Sempre és millor assegurar-se del preu exacte demanant un pressupost.

Quant costa la correcció d’un treball de fi grau (TFG)?

En les correccions de treballs acadèmics com el TFG s’aplica una tarifa per paraula i tipus de correcció. Per tant, el preu per corregir un treball de fi de grau varia segons l’extensió i les teves necessitats.

Quant val la correcció de la meva tesi doctoral?

Per saber el preu exacte es té en compte el nombre de paraules de la tesi, el tipus de correcció que necessites (ortotipogràfica, d’estil o totes dues) i la data de lliurament (si és urgent o no).

Quants dies es triga a corregir un treball de fi de màster?

El temps de la correcció depèn de l’extensió del treball i del tipus de correcció que necessitis. Perquè et facis una idea, pensa que per fer una correcció completa (estil inclòs) d’un treball de 20.000 paraules calen unes 15 hores.

Quant temps es necessita per corregir el treball de fi de grau (TFG)?

Cal saber quantes paraules té la versió definitiva del teu TFG per poder calcular el temps de correcció. Per corregir un treball de 20.000 paraules calen unes 15 hores, i el treball s’ha de deixar reposar per fer-hi un segon cop d’ull. D’altra banda, tingues en compte que els correctors tenen altres projectes en curs i és possible que no estiguin disponibles per començar aquell mateix dia. 

Quant es triga a corregir una tesi doctoral?

Depèn de les paraules que tingui la tesi, de si necessites una correcció doble (ortotipogràfica i d’estil) o no, i de la data de lliurament (és urgent o es pot fer amb temps?). A mode orientatiu, per corregir una tesi de 40.000 paraules calen unes 30 hores.

La correcció inclou la revisió de la bibliografia?

La correcció no inclou la revisió de la bibliografia. Si necessites aquest servei, hauràs de preguntar al corrector si també l’ofereix (normalment es cobra per hora) i indicar-li quina guia i quina edició has de fer servir segons les directius de la teva universitat (per exemple, la setena edició d’APA).

La correcció inclou la revisió de les citacions del text?

Sí, la revisió de les citacions està inclosa.