Correcció de llibres en català

Has escrit un llibre en català i necessites que un corrector el deixi impecable?

Fem correccions ortotipogràfiques i d’estil de llibres i novel·les en català.

correcció de llibres en català

Necessito la correcció del meu llibre perquè…

  • La visió externa d’un corrector detectarà errors que jo no puc veure.
  • Sé que el contingut és bo, però em falta millorar la part lingüística.
  • Vull reforçar la connexió amb els meus lectors.
correctora de llibres en català

Correcció ortotipogràfica i d’estil de llibres

Una correcció ortotipogràfica i d’estil és la solució ideal per al teu llibre. Elimina els errors lingüístics i millora l’expressió del text original sense perdre la teva essència.

Ofereix una lectura de més qualitat

Millora la teva imatge com a autor

Reforça la connexió amb els teus lectors

Quantes hores has dedicat al teu llibre? Estic segura que l’has escrit amb molta cura. Ara bé, també sé que quan escrius els teus propis textos, són tan teus que de vegades se t’escapen errors evidents o no t’adones que un fragment no s’entén.

Com a correctors professionals de textos, ens assegurarem que el text final sigui clar, entenedor i no tingui errors lingüístics. Estarà llest per publicar!

Tipus de llibres que corregim:

 

Vols veure com és el procés de correcció d'un llibre en directe?

“Necessitava corregir un capítol per publicar en un llibre, millorant i perfeccionant l’expressió en llengua catalana. La correcció ha estat perfecta. La qualitat molt bona, la comunicació fluida, i el tracte i el servei genials.”

Rosa Benabarre, doctora en Educació i investigadora

Escriu-nos

Polítiques

Preguntes freqüents sobre la correcció de llibres

Quin és el preu de la correcció d’un llibre?

Depèn de l’extensió del llibre; és a dir, del nombre de paraules. Un altre factor que afecta la tarifa és el tipus de correcció que necessites: ortotipogràfica, d’estil o totes dues.

Quant temps triga la correcció d’un llibre?

Es corregeixen entre 1000-2000 paraules l’hora (segons el tipus de correcció que demanis i la qualitat del text original). Ara bé, tingues en compte que és possible que el corrector no pugui començar immediatament.

Cal corregir un llibre per autopublicar-lo?

No és obligatori, però sí que és 100 % recomanable. Pensa que en l’autopublicació els comentaris són molt importants. Si el contingut del llibre és bo, no et pots permetre rebre males ressenyes per errors ortogràfics o gramaticals que es podrien haver evitat.

Quin tipus de correcció es recomana per a un llibre?

És ideal fer una correcció doble: ortotipogràfica i d’estil. D’aquesta manera es corregiran errors de puntuació, gramàtica, ortografia, etc. i, alhora, es millorarà l’expressió del text.

Com puc corregir un llibre en català?

Pel teu compte, pots fer dues coses: utilitzar els correctors automàtics de programari com el Word, i demanar a algú extern que llegeixi el llibre i t’indiqui si hi ha parts que no s’entenen. Això t’ajudarà a fer una primera millora del text. Després, convé contractar un corrector professional.

Puc aconseguir una correcció barata del meu llibre?

Tot és possible, però el resultat no és el mateix. Valora l’experiència i la formació que té el professional en l’àmbit de la correcció de textos. A més, en cas de dubte, et recomano que demanis una prova de correcció d’una pàgina abans d’encomanar-li tot el text.