Llibres per aprendre valencià

Llibres aprendre valencià

 

Vols aprendre o millorar el teu valencià? Hi ha tants llibres d’autoaprenentatge que de vegades és difícil escollir-ne un. Per tal d’ajudar-te una mica en la selecció, a continuació et recomano set llibres que et seran molt útils per aprendre de manera autodidàctica o assistint a classes. Ah, i n’hi ha per a tots els nivells!

 

Nivells A1-A2 de valencià

Si tot just comences a aprendre valencià, aquesta pot ser una opció fantàstica!

 

📗 “De dalt a baix”, nivells A1-A2

Si t’estàs preparant per a les proves de la JQCV, aquest llibre t’anirà molt bé perquè és adequat a aquests exàmens. A més, aquesta col·lecció titulada “De dalt a baix” engloba tots els nivells de la llengua, de manera que pots començar per aquí i acabar amb el del nivell C2.

El formen divuit unitats que treballen tant la llengua oral com l’escrita. S’hi tracten tots els àmbits de la llengua: fonètica, morfologia, sintaxi i ortografia…, amb unes explicacions breus i fàcils. Però això no és tot; el llibre es complementa amb uns recursos sonors descarregables i amb activitats, les solucions de les quals també es poden descarregar.

 

 

Nivells B1-B2 de valencià

Si tens un nivell intermedi, aquestes propostes de llibres són per a tu!

 

📙 “De dalt a baix”, Nivell B1 i “De dalt a baix”, Nivell B2

Com ja s’ha dit, la col·lecció “De dalt a baix” compta amb un llibre per a cada un dels nivells del valencià. Així doncs, també hi ha el del nivell B1 i el del nivell B2. Amb explicacions breus i didàctiques de totes les àrees de la llengua valenciana, l’aprenentatge és a partir d’activitats pràctiques versemblants, és a dir, que s’assimilen a situacions comunicatives del dia a dia. A banda de la teoria, el llibre també ofereix activitats escrites, àudios i exercicis de dicció, les solucions i els recursos dels quals es poden descarregar. 

 

 

Nivells C1-C2 de valencià

Estàs a punt de convertir-te en expert en la llengua valenciana! Si vols aconseguir-ho, aquests llibres et poden ajudar. Uns estan encarats a repassar la teoria i practicar amb exercicis; els altres, a preparar-te de manera específica per al dia de la prova amb exàmens com els reals.

 

📕 “De dalt a baix”, Nivell C1 i “De dalt a baix”, Nivell C2

Un cop que s’han assolit els coneixements dels nivells A1-A2 i B1-B2, és el moment de passar als llibres de nivell superior, C1 i C2. El que fa atractiva aquesta col·lecció és que el mètode d’aprenentatge segueix la mateixa línia en tots els nivells: presenta situacions versemblants que afavoreixen l’aprenentatge de l’estudiant, sempre adaptant els temes a cada un dels nivells. S’hi tracta la fonètica, la morfologia, la sintaxi i l’ortografia, i aquesta teoria es complementa amb les activitats, els àudios i els exercicis de parla. Les solucions de les activitats i els recursos auditius són descarregables.

Com veus, amb aquesta col·lecció “De dalt a baix” és senzill aprendre valencià en qualsevol nivell!

 

 

📃 10 exàmens de valencià C1 i 10 exàmens de valencià C2

Posa’t a prova amb aquests llibres de 10 exàmens. Estan disponibles per als nivells C1 i C2. Tant un com l’altre presenten 10 proves, les quals tenen la mateixa estructura que els exàmens de la JQCV. A més, els exercicis també són vàlids per preparar els exàmens d’altres entitats com CIEACOVA o l’EOI

A banda de les proves, entre les pàgines d’aquestes obres també hi ha les solucions i una guia de control i revisió de les propostes d’expressió.

 

 

Espero que aquest recull t’hagi semblat útil i ànims amb l’estudi!

 

Marc Calvera