Els llibres en català més venuts

llibres més venuts en català

Busques la teva pròxima lectura en català? O potser busques un bon regal?

Si tries algun llibre dels que et recomano a continuació, fins i tot el podràs comprar a través d’Amazon i el rebràs a casa al cap de pocs dies.

De tota manera, segur que també el trobes a la teva llibreria de confiança, i és probable que hagis vist algú llegint-lo a la parada del tren, perquè són alguns dels llibres més venuts en català.

En aquest article hi trobaràs llibres per a tots els gustos: de ficció, de no-ficció i literatura infantil/juvenil.

Continua llegint per saber quin s’adequa més a les teves preferències.

Els llibres de ficció en català més venuts

El que et tira és la ficció? Si és així, et proposo els tres llibres següents:

  • Els Possessius, Jenn Diaz

Aquesta novel·la t’endinsarà en el petit gran món d’una família que, com totes, té històries per explicar. Et captivarà la construcció d’uns personatges, els pares i les germanes, que no viuen els seus millors moments de proximitat afectiva, però que s’escriuen cartes. Si et va agradar l’estil de Mirall Trencat, de Mercè Rodoreda, Els Possessius és el teu llibre.

👉 Mostra-ho a Amazon

Els llibres de ficció en català més venuts

 

  • Benvolguda, Empar Moliner

Benvolguda descriu l’univers de la protagonista Remei Duran, una dibuixant que sembla que ho té tot a la vida. En canvi, la certesa que el seu marit s’enamorarà d’una altra, com una mena de presagi, la conduirà per un intens viatge íntim que tindràs el plaer de viure com a lector.

👉 Mostra-ho a Amazon

Llibre Benvolguda molt venut en català

 

  • Junil a les terres dels bàrbars, Joan-Lluís Lluís

Si el que busques és acció, aquesta novel·la tan venuda és per a tu. Està ambientada en l’Imperi romà cristià i explica la història de Junil, filla d’un home amb qui no manté gaire bona relació. Arran de la mort del pare, la noia fuig amb tres esclaus en un viatge ple d’aventures que no et pots perdre.

👉 Mostra-ho a Amazon

Llibre Junil de les terres dels bàrbars en català

 

Els llibres de no-ficció en català més venuts

Si ets una persona de no-ficció, les opcions següents et donaran algunes idees.

  • Cuina! O barbàrie, Maria Nicolau

No pateixis, que no et proposo un simple llibre de receptes culinàries per al teu temps de lectura. Més aviat es tracta d’una explicació de la cuina quotidiana com un tot orgànic, amb l’objectiu que aprenguis a gaudir-la. Maria Nicolau t’enganxarà no només amb el contingut, sinó també amb el seu sentit de l’humor.

👉 Mostra-ho a Amazon

Els llibres de no-ficció en català més venuts

  • La Vall de la Llum, Toni Cruanyes

Segurament ja saps qui és Toni Cruanyes, però en aquest llibre no el veuràs pas com el periodista de TV3. La Vall de la Llum és la història de vida del seu avi, a través d’un relat que pretén explicar com era “una generació sencera d’homes i dones que van sobreviure a una guerra quan eren nens i que ara han hagut de fer front a la pandèmia des de la residència geriàtrica”, segons paraules del mateix autor. Malgrat que es tracta d’un relat no fictici, se’n ressalta la capacitat literària i d’evocació.

👉 Mostra-ho a Amazon

Libre molt venut en català

  • Les hores incertes, Quim Torra

Si t’apassiona la política, t’interessarà llegir les vivències de Quim Torra, expresident de la Generalitat durant un moment molt convuls: narra la seva inhabilitació per part de l’Estat espanyol, en un 2020 que vivia el naixement de la pandèmia de la COVID-19. Estàs preparat per viure el conflicte des de la mirada d’algú que s’hi troba tan a dins?

👉 Mostra-ho a Amazon

Llibre Quim Torra

 

Els llibres infantils i juvenils en català més venuts

Potser prefereixes la literatura infantil o juvenil, sigui per a tu o per regalar. Si és el cas, trobaràs el que busques entre aquestes històries exitoses.

  • “Anna Kadabra” 9. Un llop en escena, Pedro Mañas

L’entrega número 9 d’“Anna Kadabra”, Un llop en escena, és la més venuda d’aquesta sèrie d’aventures de l’Anna i els seus amics. En aquesta ocasió, preparen una obra de teatre sobre una polèmica maga: és molt estimada per alguns, però d’altres diuen que va embruixar un llop perquè ataqués el poble. Tingues en compte que el llibre és apte per a infants a partir de 6 anys.

👉 Mostra-ho a Amazon

Els llibres infantils i juvenils en català més venuts

 

  • “Heartstopper” 1. Noi coneix noi, Alice Oseman

Aquest és el primer llibre d’una sèrie que obre les portes a la història d’amor d’institut d’en Nick i en Charlie. Tota la sèrie ha estat un gran èxit de vendes, i ara fins i tot pots complementar aquesta lectura amb la versió cinematogràfica de Netflix. No es tracta d’una obra d’origen català, però la traducció demostra l’abast que ha tingut. L’edat de lectura recomanada és a partir dels 14 anys.

👉 Mostra-ho a Amazon

Heartstopper en català

 

  • La regla mola (si saps com funciona), Anna Salvia i Cristina Torrón

La regla mola (si saps com funciona) és un llibre educatiu i il·lustrat que ensenya com funciona el cicle menstrual, per entendre com funciona el teu cos (o el d’altres) d’una manera més amena que la dels llibres de text. Està dirigit sobretot a qui tot just comença a menstruar (l’edat de lectura recomanada és a partir dels 9 anys). També hi ha la versió de El semen mola, que en aquest està disponible en castellà a Amazon.

👉 Mostra-ho a Amazon

La Regla Mola

Espero que aquesta llista dels llibres més venuts en català t’hagi ajudat a trobar-ne algun d’interessant. No t’ho pensis més i compra’l, perquè tots ofereixen unes quantes pàgines de bon entreteniment. Gaudeix de la lectura!

Marc Calvera